Samaritaneren fra Amino

Samaritaneren fra Amino

Hvad har samaritaneren med Amino at gøre?

samaritaneren fra aminoSe nu er det ikke for at lyde religiøs, men det jeg lige har været ude for minder mig om historien om den barmhjertige samaritaner fra kristendommen.

Jeg er ikke troende, men vi har vel alle hørt den i skolen (noget sidder åbenbart fast).

Da jeg havde problemer med google’s gennemgang af min hjemmeside, stillede jeg et spørgsmål på Amino.dk om, hvordan jeg mon kom af med googles oplysning om at mit domæne og mit domænes indexside sendte oplysninger der kunne skabe Duplicate Content.

 

Det vil sige at beskrivelsen af min forside og selve beskrivelsen på domænet var den samme.

DET SKULLE JEG ALDRIG HAVE GJORT!

Eller selvfølgelig skulle jeg det, der var bare nogen der tog spørgsmålet meget nært og begyndte at komme med mærkelige links og forklaringer på hvordan det kunne løses, blandt andet med .htaccess filer og php redirects og hvad er bedst windows eller mac?? Altså lidt for meget uden for emnet!

I al den trafik fik jeg dog gode råd og hjælp fra et par Amino’er alligevel og det lykkedes mig, efter over 100 svar på godt og ondt, at få løst mit problem.

Den måde problemet blev løst på var jeg dog noget overrasket over, men på den gode måde.

Kim fra KTJ-Media hjalp mig på en måde jeg aldrig havde drømt om at nogle ville gøre uden at få en bondegård for det.

Han fik simpelthen en kopi af min kode og lavede et helt nyt PHP-script med løsningen på mit problem.

Det var helt uventet og meget hurtigt han formåede at løse problemet og jeg er ham idag meget taknemmelig for hjælpen.
Min hjemmeside kører nu meget hurtigere og der er ikke nogle problemer på siden i forhold til google.com

Se Kim’s profil på Amino hvor du kan læse om hvad Kim kan hjælpe med. Det er ikke så lidt.

Hans erfaring og personlighed gør at du føler dig sikker på at det han laver for dig altid vil have den samme professionelle kvalitet, som han viste mig i forbindelse med løsningen af mit problem.

 

About the Author

Jens Andersen administrator

Jeg er uddannet web-integrator og arbejder, som underviser, på web-integrator uddannelsens grundforløb. Jeg udvikler, koder og programmerer hjemmesider og interesserer mig for affiliate marketing og søgemaskineoptimering.

Leave a Reply